Monday, November 22, 2010

2008 aasta - massaaz ja müstika

2008 aasta algul tegelesime peamiselt Gaby jala taastamisega, käisime massaazis Margiti juures, tulemus oli super. Gaby on selline koer , kellele ei meeldi paitamine, katsumine jne aga Margiti käte vahel ta lausa sulas, mõnules mokk töllakil :).
Peale üht massaazikorda juhtus selline asi mida ma ei unusta kunagi. See sündmus panigi mind mõtlema blogi kirjutamisele (aga tegelikult on Sveta kõiges süüdi).
Nimelt tulime massaazist ja oli kõvasti lund sadanud, panin koera lahtiselt autosse , käivitasin mootori ja hakkasin autot lumest puhtaks rookima. Vehkisin siis harjaga autot puhtaks, Gabyl sees pool nalja kui palju ja hakkas harja püüdma. Kepsutas ja kepsutas ja hüppas uksed klõpsti lukku. Minul paanika, uksed lukus ,võtmed sees. Närvide rahustamiseks jätkasin auto puhastamist ja lõpuks plahvatas, et kodus on teised võtmed. Helistasin siis Rainile, et hakaku võtmetega tulema ja enne kui jõudsin kõne lõpetada võttis Gaby uksenupu hambusse ja tõmbas üles. Uskumatu! Ma ei tea kuidas ta selle peale tuli, tundub ,et koerad kriisi olukorras oskavad perenaise mõtteid lugeda :) .
Igatahes on siiani juhiukse nupul tõestusmaterjal hambajälgede näol alles.
Muide kunagi hiljem proovisin uuesti, panin Gaby autosse ja uksed lukku ja ütlesin ,et tee lahti.
Gaby vaatas mind kui lolli ,liputas lihtsalt saba ja keeras end istmele magama.

1 comment:

  1. See on tõesti müstiline! Gaby on nutikas loom! =)Super!

    ReplyDelete