Wednesday, March 23, 2011

27.12.2009 MASKERAAD-TUNNEL

27.12.2009 toimus TAKO korraldatud MASKERAAD-TUNNEL, kohtunikuks Tiina Jürjo. Võistlused olid meeskondlikud. Meiega ühes võistkonnas olid BC Winnie ja phalene Oki, võistkonna nimeks sai Valgekraed, sest kõik võistkonna koerad on sarnase värvikombinatsiooniga ja valge kraega.
Gaby oli tõeline meeskonna häbiplekk, tegelikult poleks pidanud teda üldse sellele võistlusele kirja panema sest juba trennides oli eelnevalt näha, et mott langeb, viimasel eksamil oli seda juba näha.
Videot õnneks või kahjuks ei ole aga see oli päris koomiline. Nimelt oli kohtunik Potsataja kostüümis ja Gabyle tundus ta eriti kahtlane. Esimest rada läbides Gaby ennem igasse tunnelisse sisenemist peatus ja kontrollis, et ega see elukas talle jumala eest tunnelisse ei järgne. Tulemuseks 3 tõrget ja meeletu aeg. Teine rada läks veits libedamalt, üks tõrge ja meeletu aeg.
Meie meeskonnast oli phalene Oki kõige tublim, muide see oli vist tema esimene võistlus, ta läbis mõlemad rajad puhtalt ja väga hea ajaga. Winnie jooksis ka esimese raja puhtalt, kiireima ajaga,teine rada kahjuks dsq. Kokkuvõttes olime 24st meeskonnast 13ndad.

I rada
II rada

See oli 2009 aasta viimane üritus. Kokkuvõttes võib siiski aastaga rahule jääda. Esimesed võistlused läbitud, küll mitte väga edukalt aga alguse kohta väga hea ja kogemusi sai küllaga kogutud. Koerasport bullterjeriga pole just lihtsamate killast aga ma ei jäta jonni :).

No comments:

Post a Comment