Tuesday, March 8, 2011

Suvepäevad 2009

Firma suvepäevad Kihnus ehk kuidas väsitada bullterjerit.

Äratus oli hommikul kell viis, selleks et õigel ajal sadamasse jõuda. Praamisõit kulges üllatavalt hästi, Gabyl on varasem meresõidu kogemus olemas, sellega probleeme pole aga kuna Kihnu sõidab selline pisike rahvast täis uberik siis pelgasin veits Gaby reaktsiooni inimestesse. Õnneks hullu polnud, enamus teest Gaby pikutas, korra ainult näidati ühele liiga pikalt jõllitavale kodanikule hambaid millega kaasnes väike mörin.
Saarel oli toimetamist kõvasti, meile tehti ekskursioon läbi saare lahtises autokastis, mille Gabs kenasti kaasa tegi, pärast tuiasime niisama mööda saart ringi. Kihnu on super ilus.Gaby sai meres mässata nii kuis hing soovis. See tegi rahvale päris palju nalja, kes näinud, see teab millest jutt.
Oli ka üks ebameeldiv kogemus, jalutasime koerad rihmastatult (eesti hagijas Teele koos perenaise Katiga olid ka) mööda madalat merevett tagasi kämpingu poole, vees mängisid lapsed, võtsime koerad kõrvale ja möödusime neist väikese kaarega. Järsku lendas Kati õlga riivates meist mööda kivi mis oli pea pooliku tellise suurune. Pöördusime imestunult laste poole kellega olid liitunud ka nende vanemad . Küsisime imestunult, et mis see oli? Vastuseks saime pika sõimu mingilt mammalt, et lapsed peavadki koeri kividega loopima !!!!!?????? Vot ja siis inimesed imestavad miks ma lapsi ei salli ja inimesi vihkan?

Ülejäänud õhtu oli õnneks super, tants ja trall käis hommikul kella neljani. Muide öine jalutuskäik päikeseloojangu ajal mööda mere äärt on lihtsalt vapustav.

Loo kokkuvõte on see, et kui tahate väsitada ära bullterjeri siis ärgake kell viis hommikul ja mütake ringi järgmise hommikuni, ehk siis 24 tundi. Gaby ei ole kunagi varem puuri vaarunud ja pauguga magama kukkunud, millele järgnes tugev norskamine.

Sellised laibad sõitsid siis koju tagasi :).

No comments:

Post a Comment