Tuesday, July 5, 2011

04-05.09.2010 Jaakko Suoknuuti agilitykoolitus

04-05.09.2010 toimus TAKO poolt korraldatud Jaakko Suoknuuti agilitykoolitus. Seda võimalust ei saanud käest lasta , regasin esimesel võimalusel.
Esimesel päeval osalesin pealtvaatajana, väga huvitav oli teisi jälgida aga samas ei õpi nii palju kui ise joostes.
Esimese päeva rada oli siis selline :



Teisel päeval osalesin koos koeraga. No kui rada nägin, siis sain kreepsu, meie jaoks ikka väga raske ja nii pikk, et ei jää meelde. Jaakko algselt lasi kõigil rada ise õppida ja siis näitas kuidas ta ise jookseks. Päris mitmed tema õpetatud võtted olid meie jaoks päris uued ja tundusid hirmus keerulised. Aga tegelt kui sai natuke harjutatud siis polnudki asi nii hull kui alguses tundus. Gabyl oli ka super hea tuju ja kappas nagu hull.
Seminaril osales väga erineva tasemega koeri ja kõik jooksid ühte rada, nii A1 kui A3. Meie jõudsime ca poole peale. Lõpuni jooksjaid oli väga vähe.
Üldkokkuvõttes saime kiita , good basics , imestas veidi tõu üle aga kiitis :) , käskis mitte helikopterit platsil mängida (see minu loll harjumus käsi väga kõrgele tõsta), usalda koera ja jookse kiiremini.
Treenida ,treenida, treenida. Õpetada koerale selgeks kõik võimalikud ja võimatud asjad.

Minu jaoks kõige raskem koht oli 7-8-9 aga õppisime uue moeka võtte (kahjuks nime ei mäleta) ja saime selgeks. Kui ma ainult suudaks oma käsi kontrolli all hoida ja neid mitte taevasse loopida. Jaakko on super juhendaja ja tema seminaril tahaks veel kindlasti osaleda.

Video on DVDna kodus suurelt ekraanilt vaatamiseks. Aitäh Nataljale filmimise eest ja tänud Svetale , kes video kodus plaadile keevitas.
Jäin koolitusega väga rahule, tänud korraldajale !!!!

No comments:

Post a Comment