Saturday, September 10, 2011

24.08.2011 Sõnakuulelikkuse võistlus, mitteametlik

24.08.2011. toimusid Tallinnas, Loomade hoiupaiga muruplatsil, mitteametlikud sõnakuulelikkuse võistlused. Korraldajaks koertekool TUBLI, kohtunikuks Marko Tiidelepp.
Osalesime Gabyga ALG klassis.
Esimene kõrvalkõnd rihmaga oli päris koomiline, G tegeles nuuskimisega , jäi maha, hüples ette jne jne. Kohtunik andis 8,5 p. Tegelt oleks see nulli vääriline mu meelest.
Kõrvalkõnd rihmata oli juba palju parem, lõpus korra eemaldus minust ja ütles mis ta arvab platsi kõrval olevast koerast . Punkte 9,5.
Lamama minek liikumise pealt OK - 10 punkti.
Juurdetulek OK - 10 punkti.
Liikumiselt peatus oli ka ok, kui välja arvata see, et ta kõrvalkõnni ajal läks jälle korraks mölisema. Nimelt platsi kõrval tegid trenni mingid võõrad snautserid ja just G soorituse ajal hakkasid nad tegema IPO A takistust, mis asus täpselt platsi piirde ääres. No isegi mina ehmusin tegelt ,sellise kolina ja rabistamisega ei ole võimalik (eriti agilityinimese meelest) A-d ületada. 10 punkti saime .
Tõkke ületamine super - 10 punkti.
Lamamine OK - 10 punkti.
Ligipääsetavus 10 punkti.
Üldmulje 10 punkti.
Kokku 195 punkti, I järk ja II koht.

Kohtunik oli muidugi väga leebe ja ei arvestanud G mölisemist snautseri peale kuna A takistust platsi servas tegid nad ainult G soorituse ajal ja tingimused oleks olnud ebavõrdsed teiste võistlejatega.
Aga see selleks, kuna tegemist on mitteametliku üritusega siis punktisumma pole oluline. Poolte G sooritustega jäin väga rahule, väga rohkemat ma arvan pole võimalik bullterjerist välja pigistada.
Tänud meie treenerile selle ürituse korraldamise eest! Super hea võimalus võistlusolukorras trenni teha.

Kerstile tänud filmimise eest!

No comments:

Post a Comment