Friday, August 19, 2011

12.12.2010 Sõnakuulelikkuse võistlus


12.12.2010 toimus TAKO hallis mitteametlik SK võistlus, SK MMi toetuseks, kohtunikuks Svetlana Zolotnikova.
Gaby esimene sõnakuulelikkuse võistlus.
Kirjutan koguaeg ainult agilityst, tegelikult oleme suht regulaarselt koguaeg ka SK trennides käinud. Mulle endale meeldib lihtsalt agility rohkem, vist ka Gabyle.
Otsustasin siis lõpuks meie oskused proovile panna ja mitteamatlik võistlus on selle jaoks parim koht. Suur pluss sellisel üritusel on see, et võtete vahel tohib koera premeerida. Ei ole päris kindel, kas G suudaks lõpuni ilma preemiata kõik võtted sooritada, ma arvan, et mott saaks otsa. Ma ei ole muidugi kunagi proovinud.

Tulemus :
Ligipääsetavus 10p
Grupis lamamine 5p ( tõusis poole pealt püsti ja seisis kivistunult lõpuni).
Kõrvalkäimine rihma otsas 10p
Kõrvalkäimine rihmata 8p
Lamama minek liikumise pealt 5p (lamamiselt tõusis istuma)
Juurdetulemine 10p
Seisma jäämine liikumiselt 9p
Tõkke ületamine 9,5p
Üldmulje 10p
Kokku 164 punkti ja I järk.

Filmimise eest tänud Elikole.


Pildistas Livia Kask
Gaby on rivi lõpus see punane täpike :)





Jäin Gaby sooritusega väga rahule. Koerajuht ise oli veidi tudisev ja ebakindel :), sellest tõenäoliselt ka maha jäämised kõrvalkõnnil.
Me ei ole varem üldse nii suurel platsil SK trenni teinud ja mul polnud õrna aimugi kuidas see asi meil välja kukub. Pole kõiki sooritusi ka kunagi järjest teinud. Trenni oleme teinud ainult Koeruse väikeses tikutopsi suuruses ruumis. Aga vähemalt talveperioodil oli hea soe ruum. Gabyle külm absoluutselt ei istu, igasugune mott kaob. Ta eelistab kodus vastu radikat peesitada ja peput soendada. Jalutuskäigud on meil talvel suht olematud, ta lihtsalt ei ole nõus õues olema. Teeb kiiresti oma hädad ära ja kappab tuppa sooja. Külma nahka läksid ka meie võistluse lamamise punktid.
Mulle tundub, et miinus kraadidega tema pisikese aju vedelik lihtsalt jäätub ja tekib mingi lühis vms.

No comments:

Post a Comment