Thursday, August 11, 2011

21.09.2010 Rauno Virta seminar

21.09.2010 toimus TAKO korraldatud Rauno Virta agility koolitus/trenn. Mulle soomlaste stiil meeldib ja otsustasin osaleda, tuleb ju igat võimalust oma teadmiste täiendamiseks kasutada.
Kõik seminaril osalevad koerad jooksid ühte rada, sõltumata klassist. Rauno lasi kõigil joosta raja läbi oma stiilis ja siis hakkas parandama kohti mida saaks paremini teha. Rada iseenesest ei olnud väga keeruline. Meie põhivigadeks siis suured kaared ja loomulikult ka minu liiga kõrgele kippuvad käed. Saime mitmeid kasulikke nippe, soovitas kasutada terjeri puhul tempomuutusi, see pidavat motiveerima rohkem ja andma rohkem kiirust. Arvas ,et meil oleks potentsiaali joosta palju kiiremini. Proovis lahendada ka Gaby mänguasja mitte tagastamise kommet aga nagu eelnevatelgi koolitajatel see ei õnnestunud.
Kuna minu koba juhtimisega Gaby kaarte vähendamine väga ei õnnestunud siis Rauno proovis lausa ise Gabyga joosta. Gaby tegi seda meeleldi ja vist isegi natuke sai kaared väiksemaks. Eks seda peaks pidevalt koguaeg harjutama, ruudulise koera jaoks on see raske.

Üritan raja siia ka üles panna aga selleks on vaja programmi .... Hetkel ainult vihikus kirbukirjas kritseldus rajast.

Terve seminari videot siia üles ei pane, ainult viimane kõikide parandustega jooks .



Jäin seminariga väga rahule, mulle istuvad sellised rahulikud meesterahvad, kes teevad kõik puust ja punaselt ette.

Sama päeva õhtul toimus ka tema loeng sportkoera ettevalmistamisest. Loeng oli väga huvitav, põhirõhk oli koera toitmisel, soojendamisel ja venitamisel.

Tänud korraldajale !

Rauno Virta koduleht http://ruskaron.vuodatus.net/

No comments:

Post a Comment