Tuesday, August 30, 2011

20.02.2011 Agility võistlus

20.02.2011 agility võistlused TAKO hallis, kohtunikuks Tomas Glabazna Slovakkiast.
Katastroof.

Esimene rada 5 kp ja ajatrahv, teised kaks rada DSQ.
Esimesel rajal G veel enamvähem jooksis, teisel ja kolmandal rajal aga igasugune mott puudus. Võtsin siis taskust mänguasja tuju tõstmiseks ja jooksin kuidagi raja lõpuni, et koer ei arvaks et, võistlused erinevad kuidagi trennist.
Ma ei tea kuhu talvel Gaby tuju kaob ??? Juba trennides oli näha , et motivatsioon hakkab langema.

Aitäh Nataljale video eest, kuigi vaadata seda on kole.


Peale võistlust otsustasin mõneks ajaks trennipausi teha.Kuna Gabyl talvel opitud põlv annab veits märku vahel siis otsustasin massaazi kuuri ka talle teha.
Suured tänud Margit Järvale ! Paremat koera massööri ei kujutaks ette. G on koer kellele tegelt ei meeldi puudutamine, no ta lihtsalt ei naudi paitamist jms aga Margiti käte vahel ta sulab nagu või .
Trenni paus venis meil ca kuu ajaseks, lõpetasime nii agility kui SK trennid. G ei olnud huvitatud isegi kodus lihtsate asjade tegemisest. Nii sai temast kuuks ajaks lihtsalt diivani kaunistus. Aga seda puhkust ei jatkunud kauaks, kuu lõpus hakkas G käima mind öösiti äratamas. Varasemalt on ta seda aint siis haruharva teinud kui kõht lahti. No ma siis esimesed korrad kargasin voodist ruttu välja, tõmbasin riided selga ja jooksuga õue. Ja siis G lihtsalt rahulikult tuias ja vahtis ringi, otsis pimeduses kedagi kellega tüli norida ja kogu lugu, ei ühtegi häda. No ja nii ikka mitu ööd, krt lõpuks ma olin ikka päris vihane. Öiste äratamiste eest karistuseks alustasime siis uuesti trennis käimist, G sai oma energia maandatud ja öised äratamised lõppesid.
Muide täpselt samal ajal sattusin T. Kaimio koerte käitumise raamatut lugema, kus täpselt sellist olukorda kirjeldati. Koerad, kes ei saa päeval piisavalt tegevust magavad öösiti halvasti. Mitte, et see minu jaoks mingi suur uudis oleks aga see sattus lihtsalt nii sobivale hetkele.
Nokk kinni, saba lahti. Trenni teha ei taha aga ilma trennita läheb lolliks :).
Õnneks kui uuesti trenne alustasime siis hakkas endine G vaikselt tagasi tulema.

No comments:

Post a Comment